Förskolans dag

Idag var det Förskolans dag på Avas dagis. Det var knökfullt med barn och föräldrar på dagisets gård, solen sken och programmet bjöd på mycket spännande: först sjöng alla barnen, sen blev det uppvärmning på gräsmattan, efter det var det löpningsdags och sen var det picnic med grillning.

Loppet gick hela vägen runt dagiset med vätskepaus på halva vägen, samt utdelning av medaljer och bananer i mål. Ava ville aldrig släppa den där medaljen sen och blev jättearg när jag sa att hon inte fick sova med den…

Jag lyckades få med några av Avas söta små vänner på bild också, det blir kul att ha sen. Och Jonas försökte filma lite i trängseln, ska precis dra över resultatet till datorn och se vad det blev!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *