Vad äter en vegan?

Ojojoj, jag har börjat snaska alldeles för mycket… Jag tänkte prova att fota allt jag äter och lägga ut i en matdagbok. Då blir det ju ett litet motstånd att äta saker i onödan, eller hur? Och som en bonus ger jag världen ett exempel på vad en vegan äter.

Det där med allt jag äter ska tas med en nypa salt. Jag kommer nog orka göra så någon dag här och där och flera av de dagarna kommer jag lik förbaskat glömma bort mig nånstans mitt i. Och mina många muggar te räknas inte. Inte nån dryck alls, egentligen, men den kommer att få vara med när det passar. Te dricker jag ofta och av alla möjliga orsaker, bland annat för att stilla generellt snasksug.

Andra gånger kanske jag bara lägger ut någon enstaka bild när andan faller på. Ska vi säga så? Så har jag inte lovat för mycket. :)

» Min matdagbok på Posterous

Just det, Posterous, alltså. För jag tänkte att det skulle bli lite tradigt att bombardera den här bloggen med dåliga mobilbilder på bananer, femtielva likadana frukostmackor och tråkiga lunchlådor, liksom.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *