Hoppa till innehåll

Tadaa: En blogglista! Fast den syns inte!

Det här är rätt skumt. Jag har slitit mitt hår ett tag över att jag inte lyckas skapa någon blogglista att visa som en widget (vill ha en sån där snygg live blogroll som visar senaste inlägget för varje blogg) här på Helenas dagar. Anledningen är att när jag lägger in en länk i mitt WordPress säger den ”jajemän, det gick fint, tackskaruha”, men sen står det lik förbannat ”Inga länkar funna” om jag går till länksidan i WordPress-panelen. I databasen kommer de in som de ska, men de tycks också stanna där… Surt.

Ni måste helt enkelt tro mig. Jag har lagt in en massa bra länkar. En vacker dag kanske jag lyckas få dem att synas också.

Tillägg: WordPress! Jag känner mig väldigt integritetskränkt för att ni automatändrar p till P i WordPress när jag skriver på min egen blogg! OGILLA!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *