Hoppa till innehåll

Egen dag!

Ja, vad har jag då utfört för stordåd under denna helt egna dag? Inte så många.

Jag sov länge. Jätteskönt att kunna återvända till sängen efter att ha varit uppe och tittat på film med Ava så att Jonas kunde duscha. Sen blev det en ganska sen lunch vid datorn… Jag har tagit det lugnt, men försökt fundera på mitt aktuella skrivprojekt (som ligger i träda). Har läst Jonas kommentarer från hans genomläsning av första utkastet, samt surfat en massa om skrivande, karaktärsbyggande och sånt. Varför blir man (jag) alltid sugen på att skrota alltihop och börja om med en helt ny Berättelse Som Automatiskt Kommer Att Bli Bra?

Men åstadkommit något, det har jag väl inte precis… Eller jo, jag har tvättat. Tvätten blir man aldrig ledig från. Och så har jag rensat frysen faktiskt. Kan man väl säga. Jag åt i alla fall upp de sista lussekatterna.

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Vad roligt att du hinner skriva lite i alla fall! Funderar på att försöka göra en enklare barnbok under sommaren och trycka upp själv. Om jag hinner. Tror du annars att vi kanske hinner göra lite mer på vår egen bok?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *