Hoppa till innehåll

Pengadiagram från spenderat.se

Inspirerad av min vän Julia (i lösenordsskyddad blogg, därav ingen länk) postar jag också ett litet pengadiagram. Så här fördelar sig våra utgifter hittills i år:

Detta är enligt spenderat.se som är en riktigt smidig tjänst för att hålla koll på hushållsekonomin. Man importerar enkelt sina transaktioner genom att klippa och klistra från internetbanken. Sen kategoriserar man och får fina tabeller och många presentationsmöjligheter. Rekommenderas! Det enda som inte är bra är att det är förutbestämda kategorier (och underkategorier), så de känns förstås inte helt rätt.

2 kommentarer

  1. Julia Julia

    Din var så detaljerad så jag gjorde ett till med lite fler kategorier :) Har ännu fler men det blir så himla plottrigt. Och Google Docs verkar inte kunan sätta etiketter med %-sats direkt i cirkeln som din kunde :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *