Termosmugg med egen bild

Om jag får säga det själv, och det får jag ju, har jag pysslat ihop en riktigt snygg termosmugg.

Lagerhaus har en riktigt smart THERMOMUGG RUT för 39 kr. Om man vill kan man ha den med gula och vita rutor samt en cykelsilhuett. Men det vill man ju inte. Så man byter pappret, i mitt fall till ett snyggt presentpapper som också finns på Lagerhaus. Riktigt snajdigt och fint!

Funderar på att köpa några fler RUT tills när denna pensionerats, för det här känns som en grej att satsa på. Muggen är fullt tillräckligt bra också. Säkert inte den mest värmebevarande muggen i världshistorien, men den räcker utmärkt för mina behov, dvs att få teet att räcka lite längre på jobbet.

Liten termosmuggshistorik för den som undrar vad jag jämför med egentligen: Först hade jag en trist (men bra) termosmugg med metallyta. Det var en logga på den också, men den försvann rätt fort. Använde väl muggen i ett år, men lämnade kvar den på företaget jag hade uppdrag hos nyligen. I papperskorgen. Innermuggen hade lossnat från den yttre, och den hade inte gängor som RUT för att skruva ihop muggen igen. Pensionsdags efter lång och trogen tjänst. De första dagarna tillbaka på hemmaföretagets kontor drack jag te ur vanliga små muggar. Värdelöst! Men bra att jobba i stan, jag kunde leta mugg på lunchen. Jag köpte en på Åhléns som var rätt fin, även om jag just då tänkte att jag hellre velat ha en med öra (som min gamla, men jag hittade ingen och nu saknar jag det inte). Det är den som syns på bild här till höger. Jag rekommenderar den inte. Häller man varm vätska i den, vilket ju kan hända att man gör i en termosmugg, blir den rund under foten. Japp. Det sitter en fastklistrad skumplastbotten på den och den blir uppblåst till en boll. Det är inte så bra med en mugg knallfull med nästan kokande te som inte kan stå ordentligt. Tur att jag hittade RUT.

Relaterade inlägg:

2 reaktioner på ”Termosmugg med egen bild”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *