Sjukstuga


Lägligt nog prickar jag in en sjukhelg när Jonas är bortrest på svensexa. Ont i halsen, förkyld. Men lyckligtvis har Ava funnit sig i en stillsam dag. Om BVC fick höra hur mycket hon har sett på film (bland annat Sagan om Despereaux) skulle vi nog hamna hos soc för utredning… men möjligtvis mår jag faktiskt bättre nu, så kanske finns det hopp om en ljusare framtid. Imorgon kanske vi rentav lyckas gå utanför huset. Fast om jag ska hinna allt det där jag skulle ha hunnit i helgen får jag ligga i ordentligt och något säger mig att det helt enkelt inte kommer att gå som ursprungligen planerat.

Ava gillar förresten verkligen att pilla i hår. Se så fin man kan se ut när man har godnattgosat med henne ->

Relaterade inlägg:

En reaktion på “Sjukstuga”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *