Hoppa till innehåll

Nu är jag 31

Helenas 31-årsdag

Igår fyllde jag år. Precis som Jonas födelsedag regnade min bort, så i stället för överraskningsutflykt blev det en skön dag hemma med en massa gott att äta. På morgonen åt vi det goda brödet vi köpte på Gunnebo och jag fick presenter: boken Stockholm Natt & Dag, en påse Marianne och en teckning. Till lunch (och middag!) blev det världens godaste pastasallad, som vi har gjort flera gånger tidigare och som jag verkligen älskar och önskar att vi åt oftare. Lyxigt att receptet ger en stor laddning, så man får äta den flera gånger. :) Dessutom hade Jonas gjort prinsesstårta! Åh, så gott allt var!

På kvällen spelade vi Alfapet (jag vann!) och åt ännu mer av allt det goda…

Trots regn en väldigt lyckad dag, men mindre kul förstås att den sammanföll med den hemska massakern i Norge.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *