När alla andra tycker det är varmt

image

Idag testar jag snyggkappan till kjol en vanlig jobbdag. Fast något ska man ju alltid skämmas för: skorna! Jag undrar var mina mer passande sommarskor är någonstans, jag har letat efter dem ända sedan semestern började.

Och så känns det som alltid lite jobbigt att alla andra uppenbarligen tycker att det är t-shirtväder. Jag tycker det är kallt på mornarna och även senare behöver det vara rejält varmt och blåstbefriat för att jag ska trivas bararmad.

Vad jag försöker idag är att inte klä mig så förbaskat tråkigt jämt (långbyxor, t-shirt och svart cardigan) men det är svårt när man inte klarar av att vara bararmad… även om jag hittar något fint måste jag i regel gömma det under mina hatälskade cardigans… Det är inte lätt att vara frusen.

Relaterade inlägg:

6 reaktioner på ”När alla andra tycker det är varmt”

  1. Jag klarar skobarfota om det är varmt och skorna inte känns otäcka då, det beror mycket på skorna. Dessa funkar. Men nu sitter jag här och fryser om benen på kontoret, såklart…

    Det var häftigt när jag var gravid, då var jag rätt normaltempererad tror jag. Kunde ha kortärmat och sådär. Lite kul, det är ju en graviditetsklassiker att bli jättevarm, men jag blev normal (fast handsvettades ymnigt, det var jobbigt…). :)

  2. Ser somrigt ut!

    Har du provat att ha en oknäppt skjorta eller en bolero istället för cardigan? Kanske kan funka? Bolero låter visserligen inte så snyggt, jag har varit väldigt skpetisk, men det finns bra!

  3. Idag varierar jag mig med en rosa cardigan. :)

    Jag brukar ha svårt för att komma överens med skjortor, men jag kanske får börja leta efter någon. Bolero… hmm… ja, jag kan tänka mig att det funkar till klänning i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *