På kurs i Stockholm

Det här är min utsikt just nu. Från ett hotellfönster i Stockholm. Stadshuset och Centralstationen, för den som inte orkar hämta förstoringsglaset och leka fotogåta. :)

Egentligen skulle jag ha åkt hit på kurs den 5 september, men i fredags fick jag veta att den inte skulle bli av, precis som kurstillfället i juni inte blev av. Tredje gången gillt, tänkte jag, och krånglade en herrans massa för att lyckas åka på kurs den här veckan med alldeles för kort varsel och alldeles för många krockande planer. Smidigt blev det inte, men det blev.

Så nu håller jag på att lära mig .NET (Programming with the Microsoft .NET Framework using Microsoft Visual Studio 2010). För det ser ut som att jag kommer att jobba med det snart.

Och det är alltså kursen som jag vann som jag är på.

Lämna en kommentar