Lek och tacos

Tacos

Igår hade vi sista sammankomsten innan flytten med veganfamiljerna vi lärt känna här. Vi var hemma hos oss och det kändes lyckat, inte minst för att de tre barnen verkade ha så roligt och skrattade så härligt. Ava somnade väldigt gott sen, efter att jag duschat av henne sisådär ett halvkilo sand…

Vi bjöd på tacos och dukade fram i stort sett allt vi kunde komma på så att alla säkert skulle hitta något de gillade: färs, majs, gurka, tomat, hummus, groddar, korv, basilikatofu, guacamole, nachoschips, oliver, sojabönor, salsa, jalapeños, soja-crème fraîche, hampafrö och diverse kryddor med mjuka, stekta bröd till. Till efterrätt blev det hemmagjord butterscotch-glass med hallon och björnbär.

Relaterade inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *