Hoppa till innehåll

Den här helgen…

…har jag bland annat packat en och annan kartong, samt gjort en ganska drastisk ändring på Helenas dagar. Det senare var egentligen en väldigt liten del av helgen, men det märks ju desto mer här. Fast det ser ut som att jag bara bytt tema, men jag har alltså aktiverat Multisite på bloggen och gjort Helenas boksidor till en egen blogg, i stället för att som tidigare simulera samma sak med hjälp av en herrans massa WordPress-hackande.

Och jo, temat är bytt också. Det charmiga med att ha två bloggar utan alltför många knöliga temajusteringar är att det blir mycket lättare att byta tema om man skulle känna för det. Detta är alltså WordPress standardtema Twentyeleven, med några små helenifieringar. Jag ska göra några till, men det får bli ett löpande projekt.

Egentligen hade jag tänkt skriva lite mer om det där kartongpackandet, men jag lade visst kvällen på att få till multisite och temat i stället… och nu är det hög tid att sova.

4 kommentarer

  1. Ajdå, det var kanske inte så lyckat att smälla in den där kalenderblocksbilden… det ser knas ut i min mobil också, högerspalten hamnar nedanför alltihop. Är det så det är för dig också?

  2. Hans Hans

    Nej, det är inget som ser knasigt ut. Högerspalten är till höger, men jag måste skrolla för att se den. Fast det viktigaste är ju att brödtexten får plats, annars hade det varit jobbigt,

  3. Aha. Det var väl nästan överkomligt i alla fall då. Antar att det händer på fler sidor än min nuförtiden. :) Men jag kanske tar bort den där dagarbilden ändå… nån gång. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *