Testar bussen

image

Tunnelbanan är fina grejer, men det känns fånigt när man åker så korta sträckor som är aktuella nu. Det blir liksom ganska lite åka i förhållande till allt lämmelaktigt framvällande i tunnlar tillsammans med resten av världen.

Nu sitter jag på bussen och kunde nyss njuta av den vackra utsikten mot Karlbergs slott. Ok, bussen går bara var 20:e minut och man får stå ute och vänta (5 minuter sen idag, men då hann jag ju fota lite löv och gatlykta…), men i gengäld får man sitta större delen av dörr-till-dörrtiden och så har man utsikten.

Undrar om det redan är packadsillknökat i tunnelbanan? Så himla lugnt på bussen…

Men jäklar vad sunkig bussen är. Igår när jag åkte ersättningsbuss för en avstängd delsträcka tänkte jag att det kanske var för att det var just en ersättningsbuss, men det är samma idag…

Jösses, nu är vi redan framme!

3 kommentarer

 1. Ja tyvärr tycker jag att bussarna i Stockholm är väldigt mycket sunkigare än i Göteborg. Fint foto!

  Svara

  1. Jag har åkt mycket buss i Stockholm men uppenbarligen var det så länge sedan att jag förträngt sunknivån..

   Svara

 2. På tillbakavägen var bussen drygt 10 minuter sen… suck. Inte så kul, särskilt inte under den kalla årstiden.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.