Hoppa till innehåll

På jobbet

På jobbet är kontorslandskapet öppet utan bestämda platser. Men jag ska ju sitta där ett tag nu och jag har pinkat in lite revir genom att belamra ett bord med en herrans massa bråte som lär avskräcka andra från att slå sig ner där. När jag går hem låser jag in dator och telefon i mitt skåp, men övrigt får vara kvar. Dessutom har vi fått upp en scrumtavla på väggen intill där vi i projektet sitter.

Skärm och tangentbord lyckades jag för övrigt lägga vantarna på så sent som igår. Vilken skillnad!

Och jag trivs faktiskt bra på Stockholmskontoret. Projektet känns kul och .NET är inte alltför otäckt. :)

(Den uppmärksamme ser att min snygga mugg har förlorat sin snygghet. Jag hade den i skåpet där den hamnade liggande och de få kvarvarande dropparna lyckades rinna knasigt och komma in mellan innermuggen och yttermuggen, så att snyggpapperet blev förstört. Har för avsikt att ordna ett nytt, men det verkar dra ut på tiden…)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *