Hoppa till innehåll

Shoppetishop


Topp, tunika, klänning

Idag gick jag på stan en snabbis på lunchen för att spana in den röda tröjan ni ser till vänster här ovanför. Den passade fint, så jag köpte den. Och för inte så länge sedan köpte jag de andra två plaggen i bilden. Mittenplagget visar jag alltså både fram- och baksida av.

Dessutom gillade jag byxorna och hann skaffa ett par plommonfärgade också innan de var slutsålda i min storlek. De var slut i Nordstan där jag letade efter dem, men jag beställde på nätet och hämtade dem i butiken vid Fridhemsplan. Och så fick jag ju en kofta härom dagen.

Med andra ord går det framåt med mitt välbehövda garderobsuppdaterande. Får fortsätta på det spåret, jag har så många plagg som verkligen sett sina bästa dagar.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *