Hoppa till innehåll

Lumos!


Hur lampan ser ut syns bäst i reflektionen av den.

Duktigdag idag. Lägenheten har försetts med fyra välbehövda taklampor enligt bild – i köket, i “matsalen” (dvs ungefär där matbordet står i rummet som är både vardagsrum och kök…), i hallen och i kontoret. Totalt har vi fem likadana plafonder uppsatta (en i sovrummet också) och kommer antagligen sätta upp ett par till… det blev enklast så, så slipper vi hålla på och leta en massa. Projektet är liksom stort nog som det är, med tanke på att det innefattar en slagborr…

Det är ljust här inne vid datorn, där jag sitter och skriver nu! Jag är inte längre hänvisad till datorskärmens sparsamma sken för att kunna se någonting på bordet framför mig. Härligt!

Jag har bakat lite inför morgondagen också, när jag ska få besök av Londonflickorna.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *