Hoppa till innehåll

Klippning och promenad

Ikväll efter middagen gick jag till Lindhagengallerian för att dropin-klippa mig. Det fanns inte tid förrän efter en timme, så jag passade på att göra en sån där sak jag sällan gör men ofta önskar att jag gjorde: jag tog en kvällspromenad. Det var kul att spana in omgivningarna lite. Jag gick hela vägen ner till Moa Martinssons torg för första gången och det har ju hänt en del sedan vi var där i krokarna och tittade på en lägenhet för ett år sedan. Jag vet inte när det slutade vara avstängt, men nu gick det alltså att gå och titta och det bor folk i många av husen. Fast det är väldigt mycket byggarbetsplats fortfarande med tomma butikslokaler och nya hus under konstruktion.

Torget är för tillfället utsmyckat med en stor gran, men annars finns just inte mer än Handelsbanken där. Ska bli spännande att se vad det blir mer. När strandparken öppnar blir det nog en trevlig promenad dit.

Jag gick även och tittade på lekplatsen vid Kristinebergs strandpark för att se om det är värt besväret att gå dit i stället för till vår närmaste. Och det såg det ut att vara. Ännu mer kanske på sommaren när det är vatten i plaskpoolen. Och när man kan gå dit längs vattnet.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *