Hoppa till innehåll

Hejdå dagarbilden, hej bakgrund

Har ni hört på maken? Det gjorde jag i alla fall. Han tyckte att min dagarbild var ful! Kan ni tänka er?!

Nu är den borta från layouten. Här är en bild på bloggen med temat Helenas dagar 2011. I temat Helenas dagar 2012 finns ingen dagarbild, men eftersom den är borta går det att lägga in en bakgrund!

Tanken var att lägga in en julbild, men eftersom jag inte hittade någon bra sådär direkt blev det en annan bild jag blev kär i: Seamless Tile BirdsNBerries av pixelsandicecream på deviantart. Tack för den!

Och nej, det var inte bara för makens skull jag tog bort dagarbilden… Tyckte det var dumt att bredda sidan mer än nödvändigt också. Plus att jag ville kunna ha bakgrund. Och jag hade mest dagarbilden där för att den hängt med så länge, ända sedan jag skaffade domänen 2004.

Jag trodde också att sidan skulle se bättre ut i mobilens browser, men det blev faktiskt tvärt om… Suck.

Temat är alltså WordPress standardtema Twentyeleven, nu med ännu färre justeringar än förut. Har några grejer jag har tänkt ändra, får väl se om det blir i version 2012 eller 2014. :)

Det går att lägga in en headerbild också, men den blir så stor att det bara är löjligt. Och jag vill det nog inte tillräckligt gärna för att börja mecka med att få till en mindre variant. Om nu inte någon superduktig illustratör skulle fixa en fantastisk header i julklapp åt mig eller nåt.

Nya bakgrundsbilden

2 kommentarer

 1. Lisa Lisa

  Åh, jag kommer ihåg när jag hittade någon som snott den bilden av dig :) men jag förstår att du vill förnya dig.

  Förresten, tusen tack för kläderna till Max! Så fina, och Max tyckte det var jättespännande att öppna paket som brevbäraren kom med.

 2. Just ja. :) Vilket drama. :)

  Varsågod! Hoppas ni får glädje av dem.

  ——–

  Åh, och nu har jag hittat ett nytt tema jag vill ha… Men det kräver lite justeringar som jag inte har tid att göra just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *