Hoppa till innehåll

Åtminstone något

Åh, ikväll alltså. Och de flesta andra kvällar, ärligt talat. Jag får ingenting gjort… Egentligen vill jag skriva, men jag är så obeslutsam. Jag började på ett nytt projekt, vilket såklart var jättedumt, och nu börjar jag förstås inse det på riktigt och tänka att jag kanske borde ta itu med det projekt som är längst gånget. Men det är så svårt att bestämma sig… och det fåniga är att det inte ens spelar någon roll. Det enda som egentligen spelar roll är att jag skriver klart någonting någon gång. Men det är svårt överhuvudtaget att redigera också. För jag är obeslutsam gällande vad jag ska göra av det hela också.

För att inte känna att kvällen var helt åt fanders tog jag i stället itu med en annan punkt på att-göra-listan. Nu har jag slagit in alla julklappar. Åtminstone något…

Tillägg: Och YESS, nu hann jag laga en tröja och namna en klänning också. Det är ju sånt som måste göras. Då slipper jag det en annan gång och kanske jag lyckas bättre med mina andra göranden?

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *