Hoppa till innehåll

Jag vågar inte

Jag tycker om dem, men nej, jag vågar inte ha dem. Nu är de nerpackade igen.

Gamla stakar

Gamla stakar

Ava är ju och klättrar i fönstren och pillar på allt och Roomban drog ner den förra (nya) staken i golvet så den blev knäpp. Jag är inte el-savvy nog att ha någon aning om ifall jag är fånig som tar ner dem eller fånig som överhuvudtaget tänkte att jag kanske kunde ha dem, men hur som helst, jag riskerar inte mitt barn för att kunna ha några fina prylar i fönstren.

Det var kul så länge det varade.

Det är alltså gamla (50-tal?), småtrasiga, ojordade adventsljusstakar (med metalldelar!) som var min farmor och farfars, som sagt. Jag bytte stickpropp på dem för att överhuvudtaget kunna använda dem – jordad stickpropp på ojordad gammal sladd.

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. Ika Ika

    Kan du inte ta dem till en fackman som kollar och reparerar dem? Kan ju kosta lite, men det kanske är värt det om man tycker om dem och de är arvegods. Om inte annat borde det ju gå att dra nya ledningar i dem enligt rådande elsäkerhetsbestämmelser. Det är ju trots allt en ganska enkel elektrisk pryl, så det borde inte vara omöjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *