Hoppa till innehåll

Juligt

Förut när jag letade tyckte jag det var svårt att hitta en bra julig bakgrund hit till bloggen. Men idag snubblade jag över guldgruvan backgroundlabs.com. Nu är det juligt här! Jag tog ett mönster i rött till Helenas dagar och samma i grönt till Helenas boksidor (för de är alltså två separata bloggar, även om jag försökt dölja det i designen). Och det såg ut att finnas många tänkbara bakgrunder att byta till senare, om jag nu kan slita mig från den där superfina jag hade nyss…

Och så blev det en julig font också. Jag använder supersmidiga tillägget Fontific som gör det busenkelt att använda Google Web Fonts i bloggen. Allt jag behövde göra nu var att ändra ett dropdown-val (eller ok, det blev faktiskt 8 dropdown-val eftersom jag har sidrubrik + inläggsrubrik och två bloggar och dessutom valde Bold i stället för Regular för alla).

Väldigt roligt att kunna åstadkomma snabb förändring! Någon gång ska jag byta temat också, eller fixa till det nuvarande så det blir mer som jag vill ha det…

2 kommentarer

  1. Tjusigt! Och ett bra trix för att få i alla fall mig att sega mig ut från readern, man måste ju se vad du skriver om :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *