En annan sorts ledighet

Imorgon jobbar vi igen. Men det känns ändå som att vi är halvt lediga, eftersom Ava fortfarande har jullov och är hos mormor och morfar ända till på torsdag.

Vi åkte med henne till Nyköping idag och har just nu en helt fri kväll. Länge sedan jag var så här fri… Jag utnyttjar kvällen till att komma ikapp med bilder och blogginlägg, så det är väl inte alldeles vilsamt, men det är en skum känsla att inte sitta och vara beredd på att bli avbruten av en liten som vaknar. Jag behöver inte heller stressa färdigt så jag hinner i säng innan Ava vaknar och vill in till oss. Sitter jag uppe för länge kommer jag ändå få sova ostört inatt och jag kommer säkert vara lite trött imorgon bitti, men är det riktigt illa kan jag ställa om klockan och sova lite till…

Jag njuter av friheten. Och ändå saknar jag henne. Också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.