Hoppa till innehåll

Kontorsfix

Igår var vi på Bauhaus och köpte måttbeställda hyllplan till våra garderober. Man kan ju tycka en massa saker om det, exempelvis att de borde ha funnits redan från början eller att vi borde ha införskaffat dem lite tidigare. Som försvar mot det senare kan jag i alla fall ärligt säga att sågen var sönder förra gången vi var på Bauhaus och försökte. Den här gången gick det bättre och vi fick 7 hyllplan (3 till kontoret, 3 till Avas garderob och 1 till hallgarderoben) för en sisådär 300 spänn. Det möjliggjorde en hel del undanplockning, även om jag fortfarande vill ha en hurts och någon form av vägghyllor till kontoret.

Idag har vi monterat datorhållaren under skrivbordet och jag har gått igenom en herrans massa bråte och slängt och sorterat.

Vi har fortfarande två kartonger i garderoben, en med generella kontorsgrejer och en med huvudsakligen sygrejer. Klart det hade varit bra att få dem uppackade, men det är en stor vinst att ha fått in dem i garderoben i stället för att de ska stå på golvet.

Här är före-bilderna:

Kontoret före

Kontoret före

Och här är efter-bilderna:

Kontoret efter

Kontoret efter

Kontoret efter

Vi har fortfarande tidernas snyggaste pappersinsamlingsbehållare i form av en Ica-kasse… och en papperskasse med böcker som ska till Emma, men fastnat lite hos oss. Det är ju sisådär snyggt. Men visst blev det bättre i alla fall. Och nu är det dags att sova…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *