Junibacken

Junibacken

I lördags åkte vi på utflykt till Junibacken för allra första gången. Det var också första gången som vi gav oss ut på en sån rejäl utflykt utan att ha vagnen med oss. Ava gick själv hela dagen!

På Junibacken fanns ett jättebra sagotåg (fast draken och den stora råttan var lite läskiga), Villa Villekulla, teater med Pettson och Findus, en Lennart Hellsing-värld, andra leklandskap och inte minst veganska pannkakor i restaurangen! Allt man behöver för en lyckad dag.

Ava gick som sagt hela dagen och vi åkte även tunnelbana, spårvagn och djurgårdsfärja.

Relaterade inlägg:

3 reaktioner på ”Junibacken”

  1. Ja, man kan ju ta sig fram överallt på ett annat sätt. Så länge hon sov efter lunch var den svår att skippa när vi skulle ut, men nu går det ju. Vi skulle egentligen vilja skippa vagnen mer, men det blir att vi tar den till och från dagis i stort sett varje dag. Tar så lång tid annars… och så är det förstås smidigt att ha vagnen om man har mycket att bära eller ska gå och handla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *