Firar 12 år som bloggare

Idag fyller Helenas dagar 12 år. Som brukligt firar jag med lite siffror och sökord. Här intill kan du se de vanligaste söktermerna folk använt för att hitta hit. Man kan nästan tro att Wordfeud varit poppis i år, va? :)

358 inlägg blev det 2011, alltså nästan ett inlägg om dagen i genomsnitt. Då räknas inte mina bokinlägg (23 stycken 2011) och såklart inte alla inlägg på Barnboksprat. Så visst bloggar jag en del…

Längst ner i detta inlägg finns en graf över antal inlägg per år. Men det är lite svårt att jämföra år från år. Nu har jag ju t.ex. plockat ut bokinläggen och slutat skriva om inlägg om alla filmer jag ser, vilket jag alltså gjorde när grafen peakade. Men även om jag räknar bort filminläggen bloggade jag allra mest 2007. Hur som helst har bloggfrekvensen ökat i år.

Så besvärligt jag gjorde det för mig själv nu då, genom att lägga en smal jäkla bild längs med hela inlägget. :) Nåja, grafen kommer alltså sist och innan dess kommer länkar till inlägg om bloggens tidigare födelsedagar.

Relaterade inlägg:
» Helenas dagar i 11 år
» Nu har jag bloggat i 10 år
» Nätdagboken 9 år!
» Nätdagboken 8 år!
» Nätdagboken 7 år!
» Nätdagboken 5 år!
» NÄTDAGBOKEN FYLLER ETT ÅR!!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *