Skip to content

Lägenheten just nu

Nej, det har inte direkt hänt något, men jag passade på att fota när det var skapligt städat… Har i alla fall gjort en liten ommöblering i Avas rum, flyttat leksaksspisen till andra väggen och på så vis skapat möjlighet att ställa in en bokhylla så småningom (förslagsvis där dockvagnen står nu).

Några saker som står högt på önskelistan är: insynsskyddande gardiner i sovrummet, rullgardin till Ava, bokhylla till Ava, någon form av insynsskydd och gardiner i vardagsrummet, förvaring av kryddor i köket, hurts till kontoret, bättre lösning för smutstvätt (se sovrummet…), gallra böcker och bort med Billyn i sovrummet, skoställ och helfigursspegel i hallen (större dörrmatta också, men den är redan på ingång). Och nån gång kanske vi sätter upp något på väggarna också…

Vardagsrummet

Vardagsrum/kök

Vardagsrummet

Sovrummet

Sovrummet

Avas rum

Avas rum

Avas rum

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *