Hoppa till innehåll

Alla hjärtans dag på Kokyo

Kokyo

Åh. Underbart restaurangbesök idag på bästa Kokyo. Den här gången var vi där hela familjen och alla var nöjda. Ava brukar inte alltid äta jättebra måltider på restaurang, eftersom hon så ofta ratar det som är okänt och siktar in sig på det hon känner igen, men idag åt hon både riset (det trygga) och sojaköttbullarna (det nya) samt några tofustrimlor och lite frukt och glass till efterrätt.

Till förrätt beställde vi gyoza (dumplings) och tofu-mix. Megamums! Jonas huvudrätt var Mapu Tofu och min var Kokyo Wok. Jag var supernöjd med min, det var så många olika goda saker i, och Jonas var god men inget jag planerar att välja själv (den var stark och tofun lite mjukare än optimalt enligt mig). Till efterrätt delade jag och Ava på frukt med glass och Jonas tog en fruktpaj med glass. Vi drack både öl, plommonvin och vatten, fast Ava fick juice förstås.

Vi testade också Kokyo At Home, dvs vi köpte hem dumplings och sojaköttbullar att laga hemma enligt anvisningarna i videon. :) Mmmm, ser fram emot att äta upp dem. Har ätit dumplings på ett par olika ställen nu och Kokyos är i särklass godast!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *