Ingen slemmig torsk i den här inte

Maj gadd, vilken skillnad! Vi har ny brödrost och nu behöver man inte stå och ploppa upp skivorna stup i kvarten för att vända dem på alla ledder. Det var man tvungen till i den gamla. Vända på höjden för att hela mackan skulle bli rostad och vända på bredden för att inte ena sidan skulle bli svart och den andra mesig.

Vår nya brödrost rostar jättefint och jämnt! Det är en Electrolux EAT5210 och jag har faktiskt fått den i utbyte mot en skrivinsats. I egenskap av Barnboksprat-skribent blev jag för en tid sedan inbjuden att skriva en av delarna i Boken om Beam, vilket jag alltså gjorde. Som tack fick jag ett presentkort hos Electrolux Home samt illustrationen som gjordes till min text i stort format. Roligt! (Och jag har fortfarande kvar halva värdet av presentkortet!)

Nu måste jag nog gå och rosta en macka till…

(Inläggstiteln syftar naturligtvis på denna fina sång.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *