Hoppa till innehåll

Treåringsgrammatik

Åh, det är underbart att höra treåringar prata! Inte bryr de sig om att de inte kan alla böjningsformer och sånt, de kör på bara. Använder sin logik. Man förstår vad de menar. För ett tag sedan drack Ava ur sin vattenflaska när hon låg ner i soffan. Det är ju anmärkningsvärt, eftersom vi brukar vara noga med att man sitter när man dricker (gricker!). Mycket stolt konstaterade hon:

JAG LIGGDE OCH GRICKTE!

2 kommentarer

  1. göran göran

    Håller helt med i din recension från 2011 om kaninen som inte ville sova. Har fått den av en släkting o jag reagerade direkt på den. En riktig hjärntvättarbok på barnen. Jag vägrar läsa den för mina barn. Jag hoppas det var den första och sista boken som skrivs av bluff-coacher..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *