Hoppa till innehåll

Pyjamasar galore

Gick på stan en sväng idag. Tänkte handla till mig själv, men som så ofta förr var det lättare att handla till Ava… Jag hade faktiskt inte tänkt köpa fyra stycken pyjamasar, men först köpte jag Pippi-pyjamasen på H&M och sen var det 3 för 2 på KappAhl, så jag slog till. Det har varit lite skralt på pyjamasfronten på sistone, så det här blir lyxigt.

Avas nya pyjamasar

Ava jublade lite extra över Pippi och Hello Kitty = figurerna hon kände igen, men när hon valde en att ha på sig inatt blev det den med traktorn. Ni vet, apropå det där med att tjejer medfött gillar rosa och puttinutt, medan killar medfött gillar coolt och blått och bilar.

Hon drunknade nästan i pyjamasen, jag köpte nämligen tre pyjamasar i storlek 110/116 och en i 98/104. Den senare är väl egentligen mer hennes storlek, men de senaste pyjamasarna jag köpte var i den storleken och känns i minsta laget. Hellre lite för stort än lite för litet, tänkte jag.

2 kommentarer

  1. Fina pyamasar! Jag gnällde just över att det bara finns mörkblå med spindelmannen på, men nu ser jag att jag får ta en kik till.

    Tänker att det bara är mysigt med lite stora pyamasar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *