Semester bokad!

Åh! Det BLIR en riktig semester i år! Vi har bokat en stuga på Sonjas Camping i Löttorp på Öland i en vecka i sommar! Känns jättekul! (ni ser ju, jag fullkomligt strösslar med utropstecken!!!)

Campingen i fråga är ett oprövat kort, även om vi ju varit på Öland förut. Hade gärna bokat på min barndoms camping Böda Sand, men det var vi för sent ute för. Men det här blir säkert bra det med. Stugan ska vara nummer 20, se stuglistan.

Jag berättade för Ava när jag hämtade henne från förskolan igår. Hon gav upp ett glädjetjut och sa ”Nu blev jag jätteglad!”. Det var ju roligt. :) Undrar just vad hon har för bild av det hela. Hon har ju hört om kompisar som åkt på semester, förstås.

Nu är det bara att drömma och planera allt vi ska hinna med!

2 tankar på “Semester bokad!”

Lämna en kommentar