Ava ska bli storasyster!

Nu får det vara officiellt: vi ska äntligen bli fler! Preliminärt den 19 november, jag är i vecka 11 nu. Vi har berättat för den blivande storasystern idag och hon blev väldigt glad och frågvis. Det kändes roligt.

Anledningen till bloggstiltjet på sistone är förstås att jag precis som under förra graviditeten har bekymmer med illamående och trötthet. Men det här är tänkt att vara ett positivt inlägg, så mer om det en annan gång. Jag är väldigt lyckligt lottad som har världens bästa man som tar hand om mig, sköter precis allt här hemma och till och med går ner i arbetstid för att kunna sköta både lämning och hämtning av Ava på förskolan. Det är värt hur mycket som helst.

Jag har skapat en ny sida på bloggen, där jag har lagt in några graviditetsräknare: Gravid

Relaterade inlägg:

4 reaktioner på ”Ava ska bli storasyster!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *