Hoppa till innehåll

Drömsaksbok till mor

Idag fick jag ett paket av Ava. Hon var väldigt duktig som lyckades hålla sig från att berätta vad det var i förväg. Hon berättade dock ATT de hade köpt någonting till mig. :) Det visade sig att det var den maffiga boken Grönt, som vi spanat in tidigare. Den rymmer massor av bra info om grönsaker, snygga bilder och recept. Fast definitionen på grönt när det gäller recepten är samma som typ Ica brukar köra med i sina broschyrer, dvs “ta lite grönsaker till köttet”. Tyvärr. Men en del av recepten var gröna i sann bemärkelse och många går att grönifiera.

När Ava säger grönsaker låter det mer som drömsaker. Och det passar ju bra, eller hur? Och detta är såklart en drömsaksbok.

» Bläddra i boken här

Nu är Jonas och Ava på kalas för en dagiskompis och mor får dessutom en lugn stund hemma i present. Så här såg Ava ut innan de gav sig av:

Kalasdags

2 kommentarer

    • Jag tyckte om boken och när jag skulle välja ett recept till morsdagsmiddag blev det en låååång lista med tänkbara kandidater… Valet föll på pasta pistou (tagliatelle med sås av pesto och grädde + att vi lade till extra hela rostade pinjenötter utöver dem man mixade ner i peston) och det var himmelskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *