Hoppa till innehåll

Blöjfritt

Nu är Ava blöjfri om dagarna. Egentligen har hon i stort sett inte använt blöja på ett bra tag, men vi har ändå haft på henne blöja åtminstone på förskolan och ute. Nu har vi slutat med det också sedan några dagar. Alltså, det blev ju löjligt till slut. Hon har fortfarande blöja på nätterna, men det är väldigt sällan den används.

Precis som med alla andra färdigheter kändes det som att Ava egentligen var kapabel till blöjfritt ett bra tag innan hon slutligen bestämde sig för att köra på till 100%. Och nu går det hur bra som helst. Vi började lite med potta, men det blev inte så seriöst, plötsligt går hon på toaletten. Vi har en sittring så hon kan sitta stadigare, men den använder vi bara när hon har ett ärende av lite längre karaktär. Och det är inga problem att använda offentliga toaletter.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *