Hoppa till innehåll

Officiellt halvvägs!

Idag firar vi halvtid!

Snapshot från gravid-sidan.

Dessutom firar jag:

  • Att Jonas fyller år idag
  • Att jag mår bättre
  • Att det är sommar

…med mera. :)

Alltså blir det tårta! Mängder av tårta! Jag passade på att göra två när jag ändå höll på, så utöver Jonas födelsedagstårta har jag även tagit med mig en till jobbet idag. Det var ett litet äventyr att få hit den, men det gick bra. Vi har en tårtportör*, så det är ju smidigt, men det blir ganska tungt och otympligt när man måste hålla den ordentligt upprätt framför sig hela vägen.

Hoppas det blir gott!

* Jag tror att jag har hittat på det ordet, för när jag googlar på det kommer jag bara till min blogg. Men visst är det ett bra ord? Jag vet i alla fall inte vad det skulle heta annars…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *