Hoppa till innehåll

Kameran är tillbaka!

Min kamera som lade av och som jag fick skicka på service är tillbaka! Och det har öppnat en ny kiosk i andra änden av huset där vi bor, där man numera får hämta paket i stället för att gå jättelångt. Dessutom öppnar de klockan 7, så jag gled in på väg till jobbet.

Jag undrade först om de helt enkelt bytt ut kameran, men serienumret är samma som tidigare så jag antar att det är samma. Men de måste ha resettat inställningarna jag gjort, för kameran hade alla ljudeffekter påslagna och de var ju det första jag tog bort… Dessutom hade jag fått en ny rem, alldeles fräsch och fin till skillnad från min gamla tufsiga. :)

På den medföljande lappen stod de att utförd service var “rengöring/utbyte av batterikontakter”.

Jag är mycket nöjd över att kameran trots allt får vara med på sommarens äventyr. Det hade jag faktiskt hunnit ge upp hoppet om.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *