Gamla matteböcker: Hej matematik!

Hej! Matematik åk 3

När jag började tredje klass på Östra skolan i Nyköping innebar det en ny mattebok: Hej matematik! Den har jag hört talas om på senare år, men jag mindes faktiskt inte att jag haft den. Klicka för större bilder!

Hej! Matematik åk 3

Hej! Matematik åk 3

Hej! Matematik åk 3

Hej! Matematik åk 3

Hej! Matematik åk 3

Hej! Matematik åk 3

3 reaktioner på ”Gamla matteböcker: Hej matematik!”

  1. Hej!

    Jag vill påpeka att det här inte var vår ordinarie mattebok. Hej! Matematik fick vissa av oss som extrabok på vårterminen när vi räknat ut den ordinarie. De hade ett lager i källaren kvar av Hej! Matematik som slutats användas som ordinarie matematikbok i början av 80-talet.

    Minnesmannen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *