Byxelkrok med mera

image

Det regnade nästan hela natten, men morgonen var torr. Efter frukost begav vi oss till Byxelkrok där vi njöt av vackra vyer, falafel med pommes till lunch och glass till efterrätt, shoppade böcker hos Bok-Olle och mat på Ica. Just när vi handlat klart kom en störtskur, så vi sprang genom regnet till bilen. På väg tillbaka till stugan stannade vi till i Löttorp och köpte lokalodlade grönsaker från ett stånd.

Väl tillbaka tog vi en skön siesta. När vi vaknade var det soligt men blåsigt. Vi vågade oss till stranden för ett första dopp. Jag vadade bara runt lite i strandkanten, men Jonas och Ava gick långt ut. Ava älskade det. Men vi hoppas på mindre blåst nästa gång…

Middagen blev riktigt god: lokalodlad potatis, lök och morötter med inte fullt lika lokalodlade sojabitar. Till efterrätt blev det jordgubbar med grädde – kan rapportera att det funkar utmärkt att “vispa” Alpro Airy & Creamy genom att skaka den i ett tömt paket havremjölk. Mums!

Nu har vi just godnattläst en ny bok och det är sovdags för den yngsta i sällskapet.

En kommentar

  1. Verkar vara en härlig semester! Färska grönsaker så där, det är så gött!

    Förresten, har du ändrat något på din blogg, de nya inläggen dyker inte upp i min reader? Eller är det kanske min reader som är knäpp.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *