Trollskogen

image

Idag har vi åkt tåg genom trollskogen, från Fagerrör till just Trollskogen. I vanliga fall körs ånglok längs skogsjärnvägen, men nu är de på service och vi fick hålla tillgodo med dieselmotordrift. Det funkade det med och det var väldigt spännande att åka tåg. Väl framme gick vi åt slumpmässigt håll och hamnade på en äng invid havet. Vi satte oss där och åt lunch, nära en skock svarta kor som höll till på den steniga stranden. Vi hann även äta glass och gå en liten, liten bit längs Trollskogsstigen, innan tåget tog oss tillbaka. Det var en riktigt bra utflykt och för en gångs skull var det riktigt varmt och soligt, ingen jobbig blåst!

När vi satt i bilen igen kom dagens regnskur… Vi susade iväg till Färjestaden och Ölands Köpstad, där vi shoppade litegrann och sen åkte vi vidare till en slumpmässig pizzeria där vi åt middag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.