Ön Storkvippa – alster från tredje klass

Den här lilla berättelsen kändes nästan sorgligt att hitta. Jag trivdes inget vidare efter flytten från Stockholm till Nyköping och det är lätt att tänka att den egentligen handlade om mig, att jag ville flytta tillbaka och att det var omöjligt.

Ön Storkvippa - alster från tredje klass

En gång för länge sen bodde jag och min familj på Storkvippa. Vi flyttade en dag, jag vet inte varför. Jag ska rymma till Storkvippa med min bror Janne och min syrra Ebba. Själv heter jag Eddie. Jag Janne och Ebba packar just nu. Filtar sovsäck, karta kompass pengar ficklampa, mat badkläder handduk simglasögon m.m. Oj, jag hör steg kvickt in med packningen i garderoben. Mamma och pappa vet inte att vi ska rymma. Det ska de inte heller få veta. Nu kommer pappa in. Eddie, ni har varit så hemlighetsfulla på sista tiden. Och vad är det ni gömmer i garderoben? Ingenting svarade jag. Då öppnade pappa garderobsdörren och så fick han veta allt. Inget mer med den rymmningen.

SLUT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *