Hoppa till innehåll

Större bord

Igår åkte vi till Nyköping och hämtade grejer. Mina föräldrar följde med tillbaka, eftersom grejerna fyllde två bilar. Bland annat var det Avas vagn (som behövdes i Nyköping när Ava var där innan vår semester, men som vi inte ville släpa med oss till Oskarshamn och Öland), babyskydd till bilen (inte så akut egentligen, men när vi nu ändå körde grejer…), lite småprylar och en stor: ett bord och sex stolar. Det är min farfars gamla bord som vi nu övertagit, i samband med att hans hus töms för försäljning. Vi gillade visserligen vårt gamla, runda bord, men det är väldigt litet. Farfars bord ger plats åt många fler, särskilt med den icke färgmatchade (vi kanske kan starta en modetrend?) iläggsskivan:

Nya (ärvda) bordet

Så här såg det ut förut:

Vardagsrum/kök

Bra med mer plats när vi får gäster.

Och ja, det är fyra stolar av en sort och två av en annan… De har också väldigt låg rygg jämfört med vad vi är vana vid, men våra gamla stolar är verkligen sunkiga.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *