Hoppa till innehåll

Lite för duktiga dagar…

Det var skönt, men jobbigt, att komma hem. Uppackning, tvätt, disk, shopping och hemfix har nästan tagit knäcken på mig. Jonas har varit förkyld, så det är mest jag som flängt och fixat. Allt roligt vi planerat är uppskjutet, förutom besöket vi får imorgon.

Igår blev det en sväng till IKEA och Hornbach. Köpte odlingsgrejer till balkongen och lite småplock som barngalgar och gästsovgrejer. En lite större sak blev det också (mer senare…), kontoret bebos numera av en Erik, som är en hurts:

Erik i kontoret

Det är inget i den ännu, men när jag orkar ska jag reda ut röran i kontorsgarderoben, slänga en massa grejer och lägga kontorsprylar vi ska ha kvar i Erik. De två nedre lådorna är låsbara, vilket blir skönt för att slippa plocka upp allt från golvet hela tiden sen när Lillebror når upptäckaråldern. Men kunde inte alla lådor varit låsbara..?

Visst är det vackert, kontoret..? Skrivbordet har jag ju städat en gång för länge sedan, räcker inte det..? :) Och det här är även rummet där vi dumpar diverse saker som inte ska ligga och vara ivägen på andra ställen. Jag skulle gärna utnyttja väggytan till smart förvaring m.m., men det känns inte värt att lägga en massa energi och pengar på det här rummet när det antagligen ska bli barnrum inom några år…

Idag har jag och Ava tagit en tur till stan för att köpa en ny stekpanna på Electrolux Home (just där pga presentkort) och diverse mat på Goodstore. Vi hann även med en fika:

Fika med Ava
Kalibatoboll och sån där med sugrör!

Den utflykten var… tja… bitvis trevlig, bitvis väldigt påfrestande. Det blev mycket gående, det var varmt, Ava blev trött, ryggsäcken blev tung och tålamodet kort. Och inget blir precis lättare av att blå linjen är avstängd mellan Rådhuset och Kungsträdgården, så att man måste gå en massa mer än vanligt.

Allt är generellt mycket jobbigare nu. Att böja sig ner är väldigt påfrestande och jag har ont i ryggen. Vet ni hur ofta man måste böja sig ner när man t.ex. ska hjälpa Ava med byxorna, flytta tvätt, tömma diskmaskinen, knyta skorna… argh!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *