Finbesök

Vi har haft besök av våra veganvänner från Göteborg, Ann och Jonatan med barnen Alvin (3 år) och William (bäbis). Mycket trevligt! De kom igår och då lunchade vi först hemma hos oss, för att sedan gå en vända till Kristinebergs strandpark där det badades i plaskpool och lektes på lekplats. Sen åkte vi till Hermans och åt middag. Idag blev det lunch på O Mamma Mia och en utflykt till Fjärilshuset i Haga.

Ava tittar på fiskar och jag passar på att sitta på bänken...
På Fjärilshuset finns fiskar också.

Ava verkade ha hur kul som helst, roligt att träffa gamla kompisen och hela hans familj. Hon var väldigt förtjust i bäbisen och känns ju bra inför Lillebrors ankomst. Hon ville klappa och krama honom mest hela tiden – om hon inte var för upptagen av att involvera hans föräldrar i kurragömma, förstås…

» Bilder på Flickr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.