Hoppa till innehåll

Nyköpingshelg

Eftersom det blev så lite Nyköping under semestern åkte vi även dit nu under helgen. Vi kom dit till lördag lunch och när vi ätit åkte vi (dvs vi och mormor, morfar var och jobbade på Herrängen) till Näsudden där vi åtminstone badade upp till knäna (vattnet var varmt, men det var molnigt och lite blåsigt, så att bada ordentligt lockade inte riktigt) och fikade.

Idag blev en väldigt stillsam dag. Jag, Jonas och Ava gick en liten promenad, men den blev väldigt liten eftersom molnen på himlen såg så oroväckande ut. Vi hann hem lagom tills det började regna mycket och länge… Men vi hann i alla fall leka lite, samt handla på Kronhallen.

Untitled

Untitled

Untitled

Jag betedde mig fruktansvärt orutinerat gällande bildtagning. Hade varken kameran eller mobilen med till Näsudden och bara mobilen med på promenaden. Bildskörden ovan är faktiskt allt som blev (sånär som på dubbletter av samma motiv och en bild på ett recept vi ville spara).

På onsdag överlåts farfar Gunnars hus till de nya ägarna. Vi var inte inne i det nu, men det blir alltså aldrig mer. Nästa gång vi går förbi är det någon annans.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *