Hoppa till innehåll

Gravid v. 26+1 & helgen

Gravid v. 26+1

Här är en gravidbild från vecka 26+1, dvs i söndags när jag var på väg till Uppsala och Veronicas födelsedagsbrunch. Tanken är alltså att jag ska växa i tre månader till…?!

Jag gjorde för övrigt båda “Gravid med Ava”-seten på Flickr publika nu, dvs även det lite mindre påklädda.

Så här kan man jämföra om man har lust:

» Gravid med Ava I
» Gravid med Ava II

» Gravid med Lillebror

Helgen var trevlig, men inte så vilsam som jag kanske hade behövt. Jonas hade besök av Sven, som ju bor i Turkiet. Ava tyckte det var jätteroligt att träffa pappas kompis och att han till och med var med och hämtade henne på förskolan på fredagen. Jag och Ava hade mycket mamma-Ava-tid på fredagen och lördagen, eftersom Jonas och Sven såklart hade egna planer. Fredagskvällen efter Ava-läggningen ägnade jag åt att sova, det var nog nyttigt… Lördagen blev rätt tuff, vi har en ganska intensiv trots- och tjatperiod just nu och just den här dagen utgjorde något sorts rekord. På söndagen gick Jonas och Ava på barnkalas och jag åkte på vuxenkalas till Uppsala. Skönt att komma iväg lite på egen hand och väldigt trevligt att gå på kalas och träffa Veronica och Johanna med flera. Jag passade även på att fika med Ingela, roligt!

Den inte så vilsamma helgen resulterade i att jag var ett vrak igår, men efter att ha sovit hela kvällen och natten kände jag mig piggare idag i alla fall…

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Åh vad fin du är!!!

    Magen kommer oftast fortare med andra (och tredje!) barnet, men den blir ändå ungefär samma storlek på slutet. Det är väl en av alla de där sakerna som kroppen liksom har lärt sig av att ha varit med om det förut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *