Hoppa till innehåll

Gårdagens gravidyoga

Igår hade jag en riktigt tung dag. Det gör bara mer och mer ont att gå, magen krampar och spänner och jag känner mig allmänt obekväm. Jag hade god lust att strunta i yogan, men jag tog mig dit. Var redo att lägga mig i en liten hög och svimma alternativt gråta när jag kom fram, men jag körde på och det gick bra. Förvånansvärt bra faktiskt. Jag tog det försiktigt och använde kuddar och filtar mer för att justera sånt som inte kändes bra. Satt på kuddar med benen rakt fram i stället för i skräddarställning eller på knäna, som inte känns något vidare bra.

Jag tycker inte att jag har extra ont idag, som jag hade efter förra gången. Och bitvis sträckte det skönt i ryggen när jag höll på, vilket är det jag tycker brukar vara mest positivt med yogan.

Jag hittade en bra buss hemåt också, så att jag inte behövde gå riktigt lika mycket som jag skulle gjort om jag tagit tunnelbanan från Slussen till Kristineberg. Ska se till att ta mig dit lite smidigare nästa gång också, gå från Slussen gör jag inte igen.

Publicerat iVardagsliv

3 kommentarer

  1. Ååå jag kommer ihåg de där tunga dagarna som du beskriver – jätte bra att du ändå gick på yogan!! Det är så härligt att läsa att du lyssnar på din kropp och justerar därefter.

    Hoppas denna dag blir bättre för dig!

  2. Ja, det kändes bra och jag tror jag har hittat bussar både på dit- och hemvägen så att jag kan minska gåendet framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *