Nu ska jag inte jobba på 1½ år!

Jag skulle ju jobba oktober ut, var planen. Sen avslutades projektet på jobbet hastigt och lustigt, vilket resulterade i många obelagda konsulter på kontoret. Jag som höggravid är förstås extra svårsåld, så som en liten besparingsåtgärd fick jag erbjudandet att bli arbetsbefriad med omedelbar verkan med viss bibehållen lön. Det nappade jag på och idag blev det klart att detta var min sista arbetsdag på 1½ år!

Jag är både förvånad och lättad – detta fanns inte alls i min föreställningsvärld, men jag tycker det ska bli så skönt att få ta det lugnt nu. Det är redan tungt och kommer ju bara att bli värre fram tills det är dags.

Dyrt blir det såklart, men det är också värt mycket. Dessutom är jag ju redan inställd på kraftigt decimerad inkomst på grund av utdragen föräldraledighetsperiod, så det bara börjar lite tidigare än planerat.

Jag är alltså arbetsbefriad till och med sista oktober och går på föräldraledighet första november.

Nu vill jag vila och läsa en massa böcker! Jag ska också försöka sälja en del utgallrade saker på Tradera, nu när det finns mer tid är det ju dumt att inte ta chansen att få några extra hundralappar.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *