Shoppat smått och gott & skockmys

Det blev lite hektiskt idag… Jag var tvungen att ge mig ut för att köpa en springform inför tårtbak till barnkalaset på söndag, samt besöka biblioteket. Det blev även lite smått och gott shoppat på Lindex, eftersom det låg på vägen:

Shoppat smått och gott

Mest till Ava (tröja, trosor, trosor, vantar och strumpor), men Lillebror fick två par små söta strumpor också.

Sen blev det att skynda hem (så gott jag nu kan…) och laga mat, det var lite extra bråttom idag eftersom vi alla skulle iväg och klippa oss. Ava tyckte i vanlig ordning att det var roligt att gå till frisören och hon pratade och frågade massor under klippningen. :) Det var ju jag som klippte henne ända fram tills jag blev gravid och inte orkade någonting, nu känns det lite för bra för att sluta gå till frisör… Det går så snabbt för en som kan klippa och det blir ett roligt event av det.

Ikväll har vi även gjort ett bra byte: våra gamla bokhyllor mot en spjälsäng till Lillebror. Och så har vi hunnit ha skockmys:

Skockmys

Ja, med kronärtskockor alltså, vad trodde ni? :)

Imorgon och på söndag blir det mycket att göra med barnkalaset m.m., men sen hoppas jag på att få varva ner… Känner inte precis att det är min grej att gå ut och gå. Fast det kanske är bra att röra på sig lite i alla fall? Skulle nog kännas bättre att gå ut bara för att gå ut, i så fall. Gå en promenad bara, så långt och så fort/sakta som känns bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *