Fotografering & kalasfix

Det fanns en anledning till att vi friserade oss just igår:

Familjefotografering

Idag har vi varit på familjefotografering hos duktiga Pernilla Asplund! Prio 1 var en fortsättningsbild för vår familjefotoserie, men det blev lite individuella bilder och gravidbilder också. Det kändes jättebra och jag är oerhört nyfiken på att få se resultatet.

Ava tyckte det var jätteroligt att bli fotograferad och spexade till det väldigt mycket… Men Pernilla var jättebra på att hantera barn, så jag tror att det blev många fina bilder trots alla myror i brallan…

Familjefotografering

Familjefotografering

Annars har dagen innehållit intensiva barnkalasförberedelser. Phew. Vi har hållit igång hela dagen och jag är dundertrött nu. Inte bara kalasfix som att baka tårtbottnar och fixa fiskdammspåsar, utan också en del ommöblering, ihopskruvande av spjälsäng och byrå/skötbord (i ett) och uppsättande av spegel. Vi hade förstås kunnat gömma undan alla kartonger som drällt i lägenheten på sistone, men det var ju väldigt bra att använda kalaset som en spark i baken för att få något gjort. Och så har vi städat förstås och mer av det blir det imorgon innan gästerna anländer.

Fiskdammspåsar
Fiskdammspåsarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *