Hoppa till innehåll

Johannalunch och BMM v. 36

Igår blev det ganska många timmar på stan. Först träffade jag Johanna för en lunch på Kokyo. Jag åt gyoza och jag hade garanterat köpt med mig frysta hem också, om jag inte hade haft flera timmar på stan framför mig. Gillar deras gyoza, har inte hittat lika goda dumplings någon annanstans. Trevligt var det också, såklart.

Sen hade jag som sagt några timmar, så jag tog bussen till Sergels torg och tittade på lite grejer i Gallerian. Det blev rätt tungt efter ett tag, så jag tog mig till barnmorskemottagningen i väldigt god tid, för att kunna sitta där och slappa en stund.

Barnmorskebesöket avlöpte väl. Jag rapporterade ny vikt, har gått upp 13 kg vid det här laget… ujuj. Blodtryck, socker och järn fortsatt bra, jag är väldigt glad över att slippa otäcka järntillskott i denna graviditet! Magen mättes och bebishjärtat hördes, allt frid och fröjd. Vi redde också ut hur han ligger: huvudet nedåt, rygg och rumpa mot min vänstra sida och “en massa fötter” på min högra sida. Stämmer bra med hur det känns, även om jag tycker det är svårt att gissa vad som är vad. Men de där fötterna är ju ganska ettriga, så de tenderar att märkas, och jag känner ju att det är “nåt stort” där på vänstersidan.

Dessutom skrev vi ihop lite tankar inför förlossningen, med erfarenheter från förra gången och önskemål inför denna gång, som ska förmedlas till KS. Jag fick en ny tid om tre veckor och jag hoppas att jag kommer ha en bebis i magen fortfarande då. :)

Ironiskt nog gick jag och tänkte under dagen att mina rygg- och bäckenproblem är mycket mer under kontroll nu och att det snarare är jobbigare med magen när jag är ute och rör på mig – och sen hade jag ont hela kvällen efter att ha varit ute och gått så mycket…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *